15 Kasım 2011 Salı

Yalan ve Yalçın Dümen

Milli maç arasında Bursaspor'un gündemi de milli. İbrahim Yazıcı'nın TFF Başkanı'nı aradığını ama Milli maçın Bursa'ya neden verilmediğini anlamadığını söylemesi üzerine nedense mevzuyu üzerine alıp cevap verme gereğini Yalçın Dümen hissetmiş.

Taraftar olarak bu durum sinirlerimizi bozdu lakin O'na verilen cevabın tonu da canımızı sıkmadı değil öyle ki Yalçın Dümen kimdir ki biz O'ndan özür bekliyoruz. Neticesinde Türkiye'nin en omurgasız spor gazetesinin sorumlularından biri , yazın her gün manşetten yalan transfer haberleri veren bundan para kazanan yegane gazetelerden birinin internet televizyonunun müdürü vs.

En basitinden benim direk radyo programında duyduğum bir transfer haberini vereyim ne kadar düzgün karakteri olduğunun, ne kadar sözüne yada özrüne itimat edileceğinin kanıtı olsun ; Geçen yaz Wederson serbest bırakıldıktan sonra onun sağlam(!) kaynaklardan aldığı habere göre %100 Galatasaray ile anlaşmıştı Wederson, çeşitli kaynaklardan da doğrulatmıştı sözde. Bu haberin üzerine radyo programını sürdürdü, program boyunca insanlardan bu yaptığı haberciliğin(!) övgüsünü aldı.

Yalçın Dümen böyle bir insan; Söz yada Özür kimin için önemlidir? Duruşu, karakteri olan insanlar için yani kısacası bu tabir Yalçın Dümen değil tutup O'ndan özür beklemek Bursaspor'a birşey katmaz. Böyle boş beleş konuşan adamlarla hesaplaşma yeri mahkeme olmalı, futbolda şiddet yasası olmalı kuru kuru alınacak özürler değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder