17 Kasım 2011 Perşembe

Çabuk büyü Charlie !

Dünya devi Manchester United, şu sıralar imrenilecek bir yatırımla tekrar dünya gündemini sarstı. Resimde gördüğünüz bu kırmızı yanaklı sarışın İngiliz, 2 sene önce  kız ve erkek çocuklarının kaynaşması için organize edilen "Footytootz" futbol organizasyonunda Manchester scoutlarının dikkatini çeken ancak akademiye alınması için 5 yaşına gelmesi beklenen Charlie Jackson'ın ta kendisi. Geçtiğimiz günlerde Manchester United'a transfer olan minik, kulübün Geliştirme Merkezi'ne alındı.

Transferin ilginç bir yanı ise Charlie'nin babasının koyu bir Manchester  City taraftarı olması. Geçtiğimiz ay mabedi Old Trafford'ta Manchester City'den 6 gol yiyerek hezimeti tadan United bu transferle uzun vadeli bir golü City ağlarına yollamış gözüküyor.Babası şimdilik oğluna transfer konusunda ilerde baskı yapmayacağını söylesede gelecekte neler olur, Charlie Manchester'ın mavi kısmına geçer mi hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Transfer haberini görünce aklıma ilk olarak Raul geldi. 90 nesli olduğum için koyu bir Raul hayranlığım mevcuttur birazda bu hayranlığın etkisiyle Charlie ile Raul'u birbirine benzettim. Ancak Raul futbola babasının fanatiği olduğu Atletico Madrid'te başlayıp daha sonra şehrin diğer takımı ve Atletico'nun ezeli rakibi Real Madrid'e geçmişti. Charlie ise şimdilik babasının takımına karşı ezeli rakibinin umut bağladığı yatırımlardan birisi olmuş durumda. 

Çoğu futbolseverin şimdiden düşündüğü soru ise; Charlie uzun yıllar sonra  Manchester United'ın güveninin karşılığını verip Şeytanlar'ın yıldızlarından biri olarak Raul'un babasının yaşadığı duyguları mı yaşatacak babasına yoksa babasının kendisini Etihad'ta gururla seyretmesini  sağlayacak bir tercih mi yapacak ? Bu sorunun bir an önce cevap bulması için; çabuk büyü Charlie !



1 yorum: