15 Kasım 2011 Salı

Bursaspor Kulübü Hukuk Kurulu vs Yalçın Dümer

Yalçın Dümer... Fanatik Web TV Yayın Müdürü... Bugün yayınlanan programında Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'ya, Bursaspor taraftarına karşı haddini aşan cümleler kurarak gündemimize gelen bir isim. Koyu bir Galatasaraylı olduğu biliniyor, ayrıca Galatasaray basketbol takımının maçlarında anonsçuluk görevini yapıyor.

Aslında onun gündeme gelmeye çok ihtiyacı yok. Çünkü o zaten senelerden bu yana gündemde. Yıllar önce bir esrar ve kokain partisinde polis baskınına kurban (!) gidip AMATEM'e gönderilmişti.

1997 yılında o dönemki eşi Serpil Çakmaklı ile vergi kaçakçılığı suçundan yargılandı.

1998 yılında Serpil Çakmaklı ile boşanırken evliliklerinden doğan kızının başkasından olduğunu iddia ederek büyük bir skandala imza attı. Ancak DNA testi sonucu kızın Yalçın Dümer'den olduğu ortaya çıktı.

1999 yılında ikinci eşi Esra Balamir'i dövdüğü iddia edildi, evlilikleri altı ay sürdü ve geriye kalan tek hatıra Balamir'in yediği dayaklar yüzünden burun estetiği yaptırmak zorunda olmasıydı.

Biraz daha yakın geçmişe baktığımızda narkotik etiketli ''Yalçın Dümer yine gözaltında'' haberlerini internet sitelerinde çoklukla bulabiliyoruz.

Neyse Yalçın Bey'i çokta deşmeye gerek yok geçmiş geçmişte kalmış lafı uzatmadan bugüne gelelim, söylenen haddi aşan sözlere... (Okumak için tıklayınız )

Burada taraftar olarak topu bizzat kulübümüze atmanın en doğru hamle olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz aylarda kulübümüz bünyesinde oluşturulan ve 16 avukat 1 stajer avukattan oluşan Hukuk Kurulu'muz derhal harekete geçerek olayıyargıya intikal ettirmelidir.

Bursaspor Kulübü Başkanı'na yapılan ağır ithamlar, Bursaspor taraftarına yöneltilen çirkin sözler ve ilk şampiyonluk kupamızı kaldırdığımız, gözbebeğimiz Bursa ATATÜRK Stadı'mıza yapılan ''kümes'' benzetmesinin hesabı hukuksal yollardan bu şahıstan sorulmalıdır.

Bursaspor Kulübü Hukuk Kurulu'nun da sadece yolsuzluk iddiaları zamanında gündeme gelmesini değil, bu tür olaylarda anında reaksiyon göstererek taraftarın hassaslığına kulak vermelerini bekliyorum...

2 yorum:

  1. Kümesle ilgili kötü bi anısı var heralde arkadaşın :)))

    YanıtlaSil
  2. gel gel kümese gel gülüm..

    YanıtlaSil