4 Kasım 2011 Cuma

Favori


Malumunuz bu hafta İ.B.B ile oynuyoruz. Erhan’ın yazdığı bu yazıyı okuduktan sonra aklıma şöyle bir şey geldi. Belki ilk defa İ.B.B ile oynarken favori değiliz. Hadi bizim favori olmamaya alışkın bir yapımız var, Şampiyonluğu bile şapkadan tavşan çıkararak kazandık ya İ.B.B , buna hazır mı ?
İ.B.B lige bizden iyi başladı. Yıllardır oturmuş bir kadroyla oynayan Abdullah Avcı bu sene transfer döneminde biraz daha fazla para harcamaya karar verdi. Doka ve Webo gibi bilinen yetenekli oyuncuları takıma monte ederken Visca gibi Abdullah Avcı usulü transfer yaptılar. Lig belki istediklerinden bile iyi başladılar.

Bizim durumumuz belli ben genel olarak takımın durumunu beğensem de eleştiriler yoğunlukta, alınan puanlar azınlıkta.

Artıları eksileri bir kenara yazdığımızda İ.B.B’nin maçın favorisi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu sefer Bursaspor’un TFF’nin şahane(!) planı sayesinde İ.B.B’yi daha fazla motive eden seyiricisi de olmayacak. Yani şöyle söyleyeyim geçen sene seyircisiz maçta Bursa’da bizi 1-0 yenmeyi başarmışlardı ama bu maç hem seyircili hem seyircisiz olacak yani TFF usulü. Belli mi olur Boz Boykuşlar tarihte ilk ve son defa Bursaspor taraftarından fazla yer kaplar belki de tribünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder