20 Kasım 2011 Pazar

Bu kez 3 olsun!

Geçen hafta yani bayram haftası İ.B.B.’den 3 puan alamadığımız için çok büyük üzüntü duymuştuk çünkü o hafta alınacak olan 3 puan bize çok büyük katkı sağlayacaktı nedeni ise rakip olan takımların puan kaybetmeleriydi. Galip gelemedik ama mağlupta olmadık , istenmeyen bir sonuç ortaya çıksaydı şayet puan farkı bir puan daha açılacak , i.b.b. ile ikili averajda geriye düşecektik.

Bu haftaki rakibimiz ligde son sıralarda bulunan Samsunspor. Maç ile ilgili düşüncelerimi bir kenara bırakıp dikkat çekilmesi gereken bir nokta var ki, bu tip noktalar ligde aynı haftalarda pek denk gelmez. Samsunspor karşısında alacağımız galibiyet bizi dört basamak yukarıya taşıyacak ve üst sıralardan uzaklaşmamamızı aksine daha da yaklaşmamızı sağlayacak, kabataslak bakacak olursak lig ikincisi ile iki ya da üç puanlık bir fark kalacak.

19 Kasım yani dün güzel bir bütünleşme yaşandı Atatürk Stadında, hem antrenmanı hem de Ertuğrul Sağlam’ın doğum gününü kutlamak için binlerce kişi gelmişti kutsal mabede. Belirtmek isterim ki daha kalabalık olacağını düşünüyordum bu yüzden tribüne girince açıkça söylemek gerekirse biraz şaşırdım. Antrenman başlamadan futbolcuların atkılarla yaptıkları kısa şov bize vermek istedikleri bir mesajdı ve bu mesaj çok önemliydi. Umarım yarın eski günlerdeki gibi tribünleri doldurup sahada alacağımız galibiyeti futbolcu-taraftar olarak bir bütün eşliğinde kutlarız, yeni gelen futbolcularda gerçek “TEKSAS’ın” ne olduğunu görürler.

Milli takımlardan dönen Ozan İpek ve Batalla bu maçta da en büyük kozumuz olacak o yüzden Ozan İpek’in Milli takımda yaşadığı ufak çaplı sakatlığı atlatıp oynayacağını düşünüyorum. Ozan’ın hırsı, azmi, mücadelesi ve isteğinden mahrum kalmamalıyız. Vurduğun gol olsun BURSASPORUM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder