5 Kasım 2011 Cumartesi

Unutmaya Hazırız!


Fenerbahçe Sivas karşısında sahadan mağlup ayrıldı. Galatasaray berabere kaldı. Beşiktaş ve Trabzonspor Avrupa yorgunu, Gaziantepspor ve Orduspor puanları paylaştı. Tepelerde şuan tek galip Manisaspor. Rakibimiz de muhtemel ilk 4-7 sıra adaylarından İ.B.B. yani yarın maçı kazanmamız halinde haftayı en karlı kapatan takım olabiliriz.

Hoca'nın kadro seçimini merak ediyorum Manisaspor maçında 2. yarı da iyi işler yapan Ahmet'te ısrar edecek mi mesela yoksa kuvvetli İ.B.B. orta sahasına karşı Turgay'ı mı deneyecek ? Ekrem ligin savunması en iyi olan sol beki belki Ahmet karşısında çok etkili olamayabilir. Sestak ve Batalla konusunu da yarın bilinmezlerden biri. Sestak daha kuvvetli ama mücadele etmeyi o da Batalla gibi sevmiyor. Orduspor ve Manisaspor maçlarında ki Sestak'ı kıyasa koysak Annesi tanıyamaz Manisaspor maçında ki Sestak'ı. Ve en önemlisi Bangura mı Tagoe mi ? Tagoe bence geçen hafta fena değildi en azından fiziken baya iyi durumdaydı ve takım oyununa daha yatkın bir yapısı var ama bitiricilikte Bangura'nın işi gibi. Lakin Tagoe'nin sırf Ozan'a attığı tek pas için bile yarın ilk 11 başlayacağını düşünüyorum. Bakalım Hoca nasıl düşünecek ?

Uzun lafın kısası, yarın yeni başlangıç vakti biz 9 hafta alınan kötü puanları unutmaya hazırız. Söz topçularda unutturun da gelin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder