12 Kasım 2011 Cumartesi

Oyuna Gelme Bursa!


Milli Takım, kendi evinde Hırvatistan'a 3-0 mağlup oldu, mağlubiyetin yanı sıra sahada silik bir futbol vardı artık görünen köyü tarif etmeye gerek yok Guus Hiddink'li Milli Takım devri sona eriyor.

Sona eriyor ermesine de yeni teknik direktör seçimi Bursaspor taraftarları arasında sancılı geçiyor. Medyanın gazladığı aday listesinin 1. sırasında Ertuğrul Sağlam var. Mesele de bu; şampiyon olduğu sene bile hak ettiği övgüye mazhar olmayan Ertığrul Sağlam, daha düşük bütçe ile Bursaspor'u Şampiyon yapıp geçen sene Fenerbahçe ile şaibeli şampiyon olan Aykut Kocaman kadar yada ligi 2. bitiren Şenol Güneş kadar övgü alamayan Ertuğrul Sağlam neden milli takım için 1. Aday olarak pompalanıyor medyada?

Aklınız alıyor mu mesela Şenol Güneş'in Trabzonspor'dan koparılabileceğini yada Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'den ? Mevzunun başı Bursaspor Camiası'nın kolay lokma olarak görülmesi. Zaman birlik beraberlik zamanı hani Ertuğrul Sağlam'ı beğenip beğenmememek bizim kendi elimizde başkaları istiyor diye bu birliktelik bitmemeli.

Unutulmamalı Manisaspor maçında Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor Taraftarı tarafından protesto edildiğini yazan ile bugün Milli Takıma en uygun adayın Ertuğrul Sağlam olduğunu yazan aynı medya. Bunlara çanak tutmamalı, oyuna gelmemeli ve Hoca'ya sahip çıkmalıyız en azından camia duruşu gösterebilmek için. "Oyuna Gelme Bursa!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder