22 Aralık 2011 Perşembe

BÜYÜleyici Futbol


Hatırlayacaklarınız olacaktır 29 Eylül 2011 Günü Bursa Atatürk Stadyum’u kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Gündüz gözüyle stadyuma giren bu meçhul kişiler koltukların bir bölümü yakmaya çalışıp, zemine de fotoğrafta da görebileceğiniz ’ANK+’ işaretini bırakıp kaçtılar.




Gündemimiz bu “Meçhul kişilerin” kim olacağı değil tabii ki bunu gitsin şehrin Vali’si düşünsün. 2 Aydır stadyuma girenleri bulamayıp mobese kameralarından suçlu-suçsuz ayırt etmeksizin gözaltına aldıran o çünkü.
Bizim gündemimiz Bursaspor’un o haftada sonra gittikçe kötüleşmeye başlayan futbolu; yine hatırlayanlar olacaktır Galatasaray’ın sürekli Fenerbahçe’ye kaybetmesi sonrası büyü dedikodularını yazıyordu gazeteler bir dönem Bursa’da da Ankaragücü maçından sonra oyuncuların Ertuğrul Sağlam’ı protesto edip-etmediği konuşuldu ama Ertuğrul Sağlam Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarına neşter vurmadan benzer kadrolarla çıkınca bu dedikodu fazla dillenmeden son buldu diyebiliriz.

Peki ya bize de büyü yapıldıysa? Hatta bu anlaşılmasın diye ayarlanıp büyünün formulünü 30 Eylül 2011’de oynadığımız Gençlerbirliği maçını en net (4-0) farkla kazanacağımız şekilde ayarlandıysa? Hepiniz bilirsiniz Woodoo bebeklerini ya bize de bir Woodoo bebeği yapıldıysa da her iğne batırıldığında Bursaspor geri pas yapıyorsa? Bu BÜYÜ!leyici futbolu başka nasıl açıklayabiliriz ki?



Not : Bu yazı tamamen yazmak için yazılmıştır, kafamı yaşıyorum ciddiye alıp yorum yapmayın J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder