18 Aralık 2011 Pazar

Babadan miras, amirden yasak!

Daha önceleri stad içerisine pankartların alınmaması muhabbetlerini çok duymuştum ama görmediğim için inanması da zor geliyordu. Nasıl olur diye düşünüyordum kendimce. Ta ki dün akşam gözümün önünde bu olayı yaşayana dek.

Maçın yanlış hatırlamıyorsam 35.dakikasındaydık. Tribünden bir renktaşımız pankartını içeriye kadar sokmuş, tam açmak için hazırlıklar yapıyor, Polat Alemdar edasıyla bir amirimiz demirlere doğru yaklaşıp ''açamazsın o pankartı'' diyor. Hoppala!! Ne alaka yahu? Önce sen bir sor bakalım ne yazıyor üzerinde ? Ama yok amirimizin dediği dedik. Genç arkadaşımız diyor “ne olacak ya küfürlü değil” diye. Amirimizin aklına ancak o zaman geliyor ne yazdığını sormak.

Bende sorarım size, bu arkadaşımız stada girerken bu pankart kabul ediliyordu da niye sıra açmaya gelince “hoop, dur bakalım” deniliyor ? Var mı buna bir cevap verebilecek olanınız ? Cevaplar kulağıma geliyor gibi, neyse… amirimiz amirlik görevini yerine getirdi ve sözlü uyardı renktaşımızı… Lakin biz sevdalıyız amirim senin dur bakalımlarının altına saklanamaz bu sevda. Yinede açarız dosta düşmana gösteririz sen istediğin kadar uyar. Çok şükür İstanbul yalakası olmadık biz. Her türlü pisliğe rağmen arma aşkıyla yaptık her şeyi.

He bu arada pankartta ne mi yazıyordu? Ne yazacak “babadan miras” yazıyordu. Sayın!! Amirimize birinin miras kelimesinin sözlük anlamının sadece para olmadığını öğretmesi gerektiğini düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder