30 Nisan 2012 Pazartesi

Bir TFF filmi !

Şike sürecinde beklediğimiz viraj az önce ilgili kişinin açıklamasıyla dönüldü. Dönüldü ama öyle böyle bi dönüş değil bu en kral dansözlere taş çıkartacak cinsten bir dönüştü. Aslında hiçte şaşırtıcı değil bu karar. Zaten herkes biliyordu bu kıvırmayı.

Basın toplantısının başladığı saatlerde, TFF'nin resmi internet sitesinden 58.maddede yapılan değişiklik yayınlandı.

Hani şu 2-3 ay önce Mehmet Ali Aydınlar'ın topladığı genel kurulda oy çokluğu ile reddedilen 58.madde.
Hani şu Nihat Özdemir'in her hafta farklı bir açıklama ile ''değişsin'', ''değişmesin'' dediği madde.
Hani şu Platini ve Infantino'nun ''Oyun oynanırken kural değiştirilmez'' diyerek, değiştirilmemesi gerektiğini söylediği madde.

Karar şaşırtmasada yine de insanı çıldırtmaya yetiyor. Etik Kurulu raporu temiz diyorsun, şike yoktur diyorsun neden 58'i değiştiriyorsun madem ? Herkes suçsuzsa niye bu maddeye dokunuyorsun ? Arkadaş Türkiye'de 70 milyon küsür insan gerizekalı mı ?

Türk futbolunun kara lekesisiniz! Bir de utanmadan ''Halkımıza güvenerek 58'i değiştirdik'' diyorsunuz. Yahu neyse küfür etmeden yazıyı sonlandırmak imkansız. Artık futboldan tek beklentim U16 Milli Takımı'na giden Batuhan ile Oğulcan'ın goller atması, U17'nin Antalya'da Türkiye Şampiyonu olması falan. Ötesi yok maalesef...

Bizi bu hale düşüren TFF, Lig TV ve diğer şahısları Allah'a havale ediyorum...

3 yorum:

  1. madem sahaya yansımadı,madem şike yok niye 58 i değiştirdin sayın tüpçü..
    uefa'yı göreve çağıryorum...

    YanıtlaSil
  2. uefa bir kayyum atasın tff'ye adalet yerini bulsun..

    YanıtlaSil
  3. persembe günü maca giden herkeze kirmizi kart dagitmali dakikalar 58`i gösterdiginde bütün taraftar susup sadece kartlar gösterilmeli.

    ayni protesto 62`inci dakikada 6222 icin yapilmali bu sefer gösterilen kartlar degil bizim meshur kelepce isareti olmali.

    ve en önemlisi simdiden kupa finali icin HAKEM UYARISI yapilmali. umarim yanilirim ama icimden bir ses hakem katliyami yasayacagimizi söylüyor.

    YanıtlaSil