5 Ocak 2012 Perşembe

Eyvallah El Pocho!


Büyük ümitlerle geldi Insua Bursaspor'a, imzayı attığında verdiği beyanat ile etkilemişti daha Bursasporluluğunun ilk saniyelerinde . O güne kadar Bursaspor'a gelen belki en kariyerli oyuncuydu. Öyle ya Maradona'nın, Riquelme'nin, Veron'un, Messi'nin oynadığı milli takımda tam da onların mevkisinde 14 defa tercih edilmişti. Başarısız 2 Avrupa tecrübesi vardı kariyerinde ama yetenekleri hep umut oldu Bursaspor taraftarının bir bölümünde.



Sezon başı kampında Kirita'yle girdiği mücadeleyi kaybederek başladı Bursaspor kariyerine bu kaybediş alışkanlık yaptı O'nda 1.5 sene sürdü devamında zaten. Sezon başı kampının neredeyse tamamını kaçırdı, sonra yanlış teşhisin kurbanı oldu bir türlü toplayamadı gücünü. O'nun oyunda olduğu maçlarda özellikle de Batalla ile oynadığı maçlarda Bursaspor daha çok top yapan takım oluyordu ama "Bal yapmayan Arı" olmanın ötesine geçemedi maalesef Insua öyle ki 25 kez formasını giydiği Bursaspor formasıyla 1 gol, 1 asist yapabildi sadece ama attığı gol bence geçen senenin en güzel karesiydi. Kayserispor'a Bursa'da attığı golden sonra formayı çıkarışı, tribüne koşuşu daha bir sevdirmişti kendisini bana. Bu sene daha bir umutlu bekledik kendisini sezon başı kampı görecekti neticesinde aslında fena da başlamadı sezona Gomel deplasmanında attığı gol ile takımda kalmayı da garantilemişti ama olmadı, yine dikiş tutturamadı ne taraftarın ne de Ertuğrul Sağlam'ın değişmezi olmayı başarabildi.






Ve günler 4 Ocak 2012'yi gönderirken ayrıldı Insua iyisiyle, kötüsüyle 1.5 senelik emek verdi ği takımından ayrılırken yine güzel cümleler kurdu El Pocho. Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı bulduğu için minnetini belirtti. Herşeye rağmen güzel adamdı Insua inşallah bundan sonrası O'nun için daha güzel olur. Bursaspor'a geldiğinde futbolu burada bırakmak istediğini söylemişti bizde beceremedi umarım bir sonraki durağında bunu başarabilir. Eyvallah El Pocho!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder