30 Ocak 2012 Pazartesi

A2 istediğini aldı

A2 Ligi'nde bu hafta başı çok kritik bir viraj döndük Fenerbahçe deplasmanında. Gençlerbirliği'nin Final Grubu'nu garantilediği grubumuzda Fenerbahçe ile girdiğimiz ikincilik mücadelesi açısından önemli bir maçtı. Maç öncesi bir maç eksiğimizle 2 puan gerisindeydik sarı lacivertlilerin, maç sonunda da bu tablo değişmedi ve maç 0-0 sona erdi. Kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen Eskişehir (deplasman) ve iç sahada ki Tavşanlı Linyit maçlarını kazandığımız takdirde Fenerbahçe'nin Kartalspor deplasmanından  alacağı sonucu beklemeden Final Grubu'na adımızı yazdırıcaz kısmetse.

Geçen haftaki Sakaryaspor kadrosuna göre tek değişiklik kaledeydi. Maçı gerektiği gibi ciddiye alan teknik ekip kaleyi A Takımımızın 3.kalecisi Harun Tekin'e devretti. Onun haricindeki kadro ise geçen haftaki ile aynıydı. Defans dörtlüsü Deniz - Taha Can - Caner - Cemal, orta sahada Emre Pehlivan - Barış Örücü - Bilal Şeflek, kanatlarda Osman Demir ve İsmail Haktan Odabaşı ilerde ise Gökhan Murat ilk 11'i ile çıktık Dereağzı Tesisleri'ne.

İlk 20 dakikasını kaçırsamda maçı Fenerbahçe TV sayesinde canlı izleme şansımız oldu çok şükür. İlk yarıda rüzgara karşı mücadele eden takımımız savunmada iyi gözüksede hücumda pek etkili olamadı. İkinci yarı ile birlikte etkili olan kar yağışı oyunu oldukça güçleştirdi ve rüzgarı arkasına alan gençlerimiz hücumda daha çok gözüktü ancak bir türlü golü bulamadık. Bu yarıda rakibe daha fazla pozisyon veren takımımız neyse ki Fenerbahçe'nin ileri uçtaki yerli ve genç Guizası Eren Yeniçeri'nin 3 net pozisyonu harcaması nedeniyle kalemizde golü görmedik. Onun haricinde Harun'un da yaptığı kritik kurtarışları es geçmemek lazım bugün oldukça başarılıydı.

İkinci yarı kar nedeniyle biraz ziyan olsada ben bugün takımda genel olarak Barış Örücü'yü oldukça beğendim. Barış'ın dışında stoper ikilimiz Taha Can ve Caner'de uyumlu ve başarılı performanslarını devam ettirdiler. Onlar haricinde bugün Emre Pehlivan ve Deniz Aslan'da iyi maç çıkardılar bana göre. İsmail Haktan'a değinmezsem olmaz. Bugünde yokları oynadı ve Harun Şen tarafından 65.dakikada sanırım oyundan alındı, düşünün A2 nin hocası bile ancak o kadar sabredebildi. Acilen kafasına ''ben futbolcu olacağım'' anlayışını sokması gerekiyor bence. Emekliliğine 3-5 ay kalmış işçi/memur gibi görevini idare etmekten vazgeçmeli.

A2'nin final grubuna adını yazdırması için önünde iki maç kaldı. İç sahadaki Tavşanlı Linyit maçı önümüzdei pazartesi günü Vakıfköy'de oynanıcak, ertelenen Eskişehir maçının ise henüz tarihi belli değil sanırım. Kalan iki maçı kazanıp yola Final Grubu'ndan devam etmek lazım. Hadi rasgele...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder