7 Ocak 2012 Cumartesi

Bırakın kararı Fenerbahçe versin (!)

3 Temmuz, 3 Temmuz, 3 Temmuz bu tarihi atarak başladığım yazılardan hem bana hem takip eden herkese gına gelmiştir ama bitmiyor arkadaş şu futboldaki mide bulantıları bitmiyor. Bugün Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki TFF bir açıklama yayınlayarak şike soruşturmasında karar yetkisini Hukuk Kurulları adını verdiği Etik Kurulu, Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu'na devretti. Kısıtlı hukuk bilgimle burdan çıkan özet şu; Etik Kurulu konuyla ilgili raporunu hazırlayacak PFDK ve Tahkim nihai karar verme rolünü üstlenecek.


-Eee yani ?

Yanisi şu, Bu sefer kilit tarih 2 Temmuz. Şike soruşturması başlangıcının bir gün öncesi;

Dinlemelere göre Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, kendisinin gözaltına alınmasından sadece bir gün önce 2 Temmuz'da saat 10:38'de gazeteci Tahir Kum ile görüşüyor. Mosturoğlu bu telefonda "Tahkim Kurulu 6-1 bizde. Disiplin Kurulu da 4-3 bizde" ifadesini kullanıyor.Bu konuşma, TFF seçimleri sonrası yapıldığı için mevcut kurul için söylendiği ortaya çıkıyor.

Fazla bir söze gerek yok, MAAl meydanda. Allah muhafaza şu soruşturmada birinci şüpheli Bursaspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor falan olsaydı şu anda ilk yarı sonunda Bank Asya'ya başladığımız eksi bilmem kaç puanı artıya çevirip sezonun ikinci yarısında play-off barajını yakalar mıyız diye hesaplıyor olurduk. Oysa Fenerbahçe bugün Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapıyor. Adaletini sevdiğim (!) ülkesini bu hale getirenler utansın! Bu saatten sonra Hukuk Kurulu'nu değil Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nu görevlendirinde kararı onlar versin. Siz de rahat edin, onlarda rahat etsin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder