6 Aralık 2012 Perşembe

Gençler Ne Yaptı?

1989 doğumlu Harun Tekin A takım seviyesinde en son 10.11.2010 tarihinde Ziraat Türkiye Kupasında evimizde oynadığımız Kırıkhanspor maçında forma giydi.

Maç berabere giderken çıkardığı iki net pozisyon vardı. Bu pozisyonlar golle sonuçlansa belki daha farklı bir sonuç ortaya çıkacaktı. Maçın diğer bölümlerinde ise Nazilli Belediye' nin iki net pozisyonunda gole izin vermeyen Harun güzel bir maç çıkardı ve beklentileri daha üst noktaya taşıdı.

1994 doğumlu Okan Deniz bu yıl verilen şansları iyi değerlendiren isimlerden. Attığı golde topu alışı, çekişi ve gol vuruşu gerçekten muazzamdı fakat bu takımın forveti olacaksa daha çok çalışması gerekiyor keza gol dışında ve defanstan çıkardığı top dışında sahada fazla görülmedi. Sestak'ın yaptıklarını Okan'ın yapması gerekiyordu.

Okan doğru yolda fakat çok çalışması lazım.

1994 doğumlu Tahacan Velioğlu A takım seviyesinde formasını en son 26.01.2011 tarihinde Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda oynanan Kasımpaşa maçının 68. dakikasında Serdar Aziz'in yerine oyuna girdiğinde terletmişti. 



1990 doğumlu Forsell Bursaspor formasını ilk defa 23.08.2012 tarihinde UEFA Avrupa Liginde sahamızda oynadığımız Twente maçının 69. dakikasında terletmeye başladı. O gün bekleneni veremeyen hatta akıllarda kapalı tribün önünde bir kafa vuruşundan sonra bandanası yere düşen ve top yerine bandanaya hareketlenmesiyle akıllarda kalmıştı. O günden sonra Kasım ayının 19. günü Vakıfköy'de oynanan A2 karşılaşmasında görev almış ve ilk yarıdaki silik futbolunu ikinci yarıda kapatmayı başarmıştı. 



Nazilli Belediyespor karşısında gelecek adına umut verenlerdendi Finlandiyalı futbolcu.

( Resimler Bursaspor TV'de hazırlanan videodan alınmıştır. http://www.bursasportv.com/video/7530 )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder