9 Şubat 2013 Cumartesi

''Demir'' den Korksak Trene Binmezdik!



Bu galibiyeti Lua Lua'nın cezasını erteleyen TFF'ye, Yiğit İncedemir'in maç boyu tekmelerine izin veren Hüseyin Gökçek'e ve kaybetmeyi hazmedemeyen tekme-tokat ile sözde sertlik yapan Karabükspor oyuncularına armağan ediyorum.

Maça çok iyi başladık bugün özellikle Belluschi, Batalla ve Pinto'nun uyumu göz kamaştırıcı cinstendi. "Goool" dedik Pinto'nun 6. dakikada kaçırdığı pozisyona o kadar netti. Ardından yine Pinto vurdu, Batalla vurdu ilk 25 dakikayı çok iyi oynayarak geçirdik. Sonra Pinto sertlikten biraz yıldı biraz da yorulunca ortada bir oyuna döndü oyun.


İkinci yarıya iyi başladığımız söylenemez son dönemde hep yaptığımız ama uzun süredir bulamadığımız bir cinsten gol bulduk kötü oynarken Tuncay'ın ayağından. Bu saatten sonra Tuncay'ı takımdan gönderme durumumuz olmadığını düşünürsek maksimum verimi vermesini beklemek zorundayız umuyorum ki bu gol ile Tuncay "Bir zamanlar Tuncay Şanlı" vardı der kendi kendine.


Golden sonra şoka girmememiz günün en güzel hareketlerinden biriydi soğukkanlı oyunumuzu oynamaya devam ettik. Maç boyu sıfır hatayla oynayan Basser önce topu kaparak 2 kişiyi oyundan düşürdü. Güzel pasla Batalla'ya verdi kendisi de bu esnada koşusunu devam ettirdi. Pinto'nun al da at dediği topu da filelerle buluşturdu. Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Aziz Behich Türkiye'deki en şanslı bek oyuncularından Basser gibi bir dehayla antreman yapabildikleri için, kıymetini bilsinler.


2-0 dan sonra penaltı beklentisine girdi Ahmet İlhan ile Karabükspor açıkçası ben pek penaltıya benzetemedim konunun içinde Ahmet İlhan olunca iki kez düşünüyor insan. "Penaltı mı ? Değil mi?" diye düşünürken Batalla "Oyun bitti" dedi maç boyu onu tekmeleyen Yiğit'ten kaptığı topu enfes bir vuruş ile bitirerek.


Çok ihtiyacımız olan 3 puanı 3 golle çok daha iyi oynarak aldık. Takımda kimi ön plana çıkarsak diğerine ayıp olacak ama Belluschi'nin performansını, Batalla'nın performansını övmesekte bize yakışmayacak. Bambaşkalar, Hikmet Hocam çalışabileceğin en büyük oyuncular bunlar ikisini daha da parıldatırsın inşallah. Öte yandan savunma performanslarıyla sezonun en şaşalı ismi Lua Lua'yı oyundan silen yol yorgunu Edu'ya büyük alkış keza iki haftadır ligin en hareketli hücum oyuncularına karşı büyük sınav veren Şener'e de öyle. Yalnız Şener'e bir sözüm var 'Bu hafta gördüğün sarı kartın aynısını geçen haftada gördün. 3.sünde kırmızı olursa "Neden?" diye sorma kendine'

Bol çalkantılı bir haftadan böyle rahat çıkmak her babayiğidin harcı değil oyuncular iki haftadır acıyla yoğruluyorlar. Ne yapalım yani Elazığspor maçından önce daha büyük olay mı çıkaralım şehirde ? :) Artık hedef 34 puan, yürüyedur Bursa!

twitter.com/Cuncunonline

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder