12 Şubat 2013 Salı

Atış Serbest


Tependeki kuş talih kuşu mudur? Yoksa sen talihsiz bir kişilik misin? 
Bu düşüncelerden hangisi doğrudur? 

Aslında herkes kendisine göre yorar bu durumu; kimi kafasına kuş pislese hemen gidip bilet alır, kimi de benim gibi üstünü başını temizlemeye çalışır.

Başımıza gelen kimine göre yeni bir başlangıç, kimine göre talihsizlik, kimine göre yeni bir heyecan, kimine göre ise bambaşka şeyler. Herkes kendine göre haklı.

Şunu es geçmemek lazım, şu anda Bursaspor'un üzerinde bambaşka bir bulut var. Kurum içinde bulunan kişiler olmadığı kadar çirkinleşmeye, işler gün geçtikçe sarpa sarmaya başladı. Bursaspor bu durumdan sportif başarı ile ayrılsa bile manevi olarak kaybedeceği bir çok şey olacaktır.

Lütfen herkes aklını başına alsın ve işine baksın...

Mevlana şöyle demiş;

Üzülme;
Herkes ölür.
Kimi toprağa, kimi yüreğe gömülür!

Dün akşam çiçeği burnunda teknik adamımız Hikmet Karaman BS TV'de Serbest Atış programına katıldı, konuşmalarındaki samimiyet ve gerçekçi tavırdan gram şüphe duymuyorum.

Bahsettiği altyapıdaki gençler, scout sistemi, transfer hataları, kendisiyle barışık tarafı, heyecanı, düşündükleri ve şu anda yazamadığım bir çok söyleminde gerçekleri yansıtıyor ama şu bir gerçek ki geçmişle ve gazla yaşanmıyor.

Asıl değinmek istediğim BS Tv rekor izlenmeye ulaşmış dün akşamki yayında, normaldir çünkü herkesin bir beklentisi var, merak ediyor herkes ama esas önemli olan onca izlenmek ve onca mail almak değil; atılan maillerden hoş geldin beş gittin muhabbetinden çok asıl sorulması gereken soruları hocaya yönlendirmektir.

Okunan sorulardan cevaplanması gereken bir soru neden es geçiliyor? 

+Hocam X Bey hoşgeldiniz diyor ve başarılar diliyor.
-Sağolsun.
+Hocam Başarılar, çok yakıştığınızı belirtirim saygılar W Bey.
-Teşekkürler.

+Devre arası Mersine kiralanan Ozan ile ilgili düşünceler nedir X Y ?
-OMG!

Cevap yok. Sen nasıl bu soruyu tekrar tekrar iletmiyorsun hayret doğrusu.

Benim merak ettiğim soru ise şu;

Altyapıda tüm yaş grupları dahil olmak üzere A takımının sistemini uyguluyor. Bu sezon takımı değiştireceğini düşünmüyorum ama sezon sonu ve sezonun başında bir sistem değişikliğine gidilecek mi? Şayet gidilecekse alt yapıda top koşturan kardeşlerimiz düşünelecek mi? Şayet düşünülücekse 4-2-3-1 sisteminden başka bir sistemi alt yapıya -şu an itibariyle- uygulanamayacağından haberi var mı?

Her türlü eleştiriye açığım diyen hocanın hakaret etmeden yazdığımız bir cümle üzerine engellendiğimiz, artık mail atsak dahi kaale alınmadığımız için sorumu buradan sorayım ve düşüncelerimi buradan aktarayım dedim.

Umarım insanlar dahada çirkinleşmeden ellerini çekerler Bursasporumun üzerinden. Allah sevdası sadece ve sadece BURSASPOR olanların yardımcısı olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder