24 Eylül 2012 Pazartesi

Siz Formayı TERLETİN!



Güzel başlamıştık Pazar gününe. Akademi liglerinde mücadele eden U18 takımızı izlemek için Vakıfköy’ün yolunu tuttuk. Güzel bir oyun ile Furkan Kesikbaş, Furkan Soyalp(2) ve Oğulcan Çağlayan’ın golleri ile 4-0’lık galibiyet sonrası hemen ekran başına koştuk, Abilerinin maçlarını izlemek için...

Rakip ligin yeni ekiplerinden Elazığspor. Kadrosuna süper ligin demirbaş topçularını katıp aldığı diğer yabancı oyuncularla harmanlamış takımı Bülent Uygun...

Bugüne kadar ilk hafta Fenerbahçe’ye karşı gol atan Elazığspor diğer mücadelelerinde varlık gösteremeyip sahadan boynu bükük ayrıldı.

Bize karşı bilenecekleri gün yüzü gibi ortadaydı, çünkü bazı hocalar vardır ki özellikle 2010 yılından sonra bizle oynadıkları her mücadelede varını yoğunu ortaya koyup, ellerinden gelenden daha fazlasını yaparlar. Bunlara verilebilecek ilk örnektir Bülent Uygun.

Bu cümlemden sakın ola ‘zaten puan alamamışsın bizede fazla zorlamadan kazandır 3 puanı’ şeklinde bir mana aranmasın. Ne anlatmak istediğimi okuyanlar elbet anlayacaklardır...

Türkiye’ye ilk olarak bizim getirdiğimiz, beğenmeyip yolladığımız ve her gittiği takımda başarılı olan yaşını almış Tum, resmen Messi kesildi başımıza.

Geçmiş kariyeri olan fakat eski formuna ulaşamamış Amr Zaki ise Pedro oldu ne hikmetse.

Sahada ne mücadele vardı nede Bursasporumuz için akan bir damla ter...

İlk 10 dakikadan sonra takımdaki herkes bitti nedense. Allah aşkına kondisyonunuz bu kadar mı? Deli gibi pas yapabilen takım bir haftada ne oldu da pas yapmayı unutuverdi?

Vederson; gittiği zaman gelmez, geldiği zaman adamı almaz üstüne üstlük kendi kalemize gol atar, daha ilk dakikalarda kullanığı kornerler dahi ön direkten öteye gitmez. Ne yapmaya çalışıyorsun sen hacı abi?

Ozan; şampiyonluğun önemli mimarlarından diyoruz evet öyle gerçekten ama penaltı pozisyonundan önce o gelen topa sağ ayağınla nasıl olurda vuramazsın topu çekmeye çalışırsın? Hee topu çekti ama pozisyon penaltı oldu, golü bulduk diyenler olur muhtemelen. Olmasın abi penaltı falan, bu pozisyonu bulduğun anda vuracaksın o topa, gömeceksin... Yazık koca bir yazık.

Sestak; sürekli yakaladığı pozisyonları hala gole çeviremiyor. Ne zaman hatırlayacak ligde gol atmayı acaba.

Musa; hafta içi verdiğin röportajı izlesen fena olmayacak.

Ömer; taraftarın neden gelmediğini rt’lemek yerine onları tribünlere çekmek adına top oynamaya çalışsan. 5 liralık taraftar tribünlere gelmiyor ama takımda 3 kuruşluk top oynamıyor...

İbrahim; hızlısın tamam ama hız yerine kafayı kullansan o gol yenmezdi. Dönde izle o pozisyonu tekrar...

Gücüme gidiyor, hiçbir takım yenilmez değildir biliyorum ama top oynayarak yenil!

Dünkü maçtan sonra hocanın Kasımpaşa gideceği ve üstüne üstlük bizede Hakan Kutlu’nun geleceği yazılıp çizilmeye başladı. Vizyon vizyon derken bu mu vizyon? Neden kuru kuruya laf salatası yapılıyor anlamıyorum. Hoca gider, topçu gider, tribündekiler bir bir Dünya’dan uçup gider ama yerine daha iyisi gelir. Ne zaman bitecek bu saçma sapan haberler. “Bi’ Bitmediniz!”

Son olarak umarım Serdar Aziz ve N’diaye Cumartesi günü oynayacağımız Gaziantep maçına yetişir. Yoksa Cenk ve Ömer eşleşmesinden doğan sonuçları hepimiz biliyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder