15 Eylül 2012 Cumartesi

Garip


Lige Kayserispor deplasmanında 3 puan ile başlayan Bursasporumuz, Twente' ye karşı Bursa' da 3-1' lik üstünlük sağladı. Süper Ligin ikinci haftasında Batalla-Pinto gibi önemli futbolcuların ilk yarı dinlendirildiği daha doğrusu riske edilmediği maçta İ.B.B.'ye Bursa'da 1-0 mağlup oldu. Ardından tur için gittiğimiz Hollanda' da uzatma dakikalarında yediğimiz gol ile Twente' ye 4-1 mağlup olup tekrar lige dönüş yaptık.

Ligde 3. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanına giden Bursasporumuz bireysel hatalar sonucu rakibine 3-2 mağlup oldu. Liglerimize verilen bir haftalık Milli maç arasından sonra 4. hafta mücadelesinde bu akşam 20.30'da Bursa Atatürk Stadyumunda Karabükspor konuk oluyor.

Takım hakkında merak edilen şeyler var, mesela Tuncay oynar mı? Murat Yıldırım'ın Galatasaray deplasmanında oyuna sonradan dahil olmasına karşın attığı şutlar ve gösterdiği özgüven karşısında sakat olan N'diaye yerine ilk onbirde şans bulabilir mi? Yoksa Murat yerine Belluschi mi forma giyer, şayet forma giyerse nasıl bir performans sergiler?

Aslında pekte önemli değil bunlar, galip gelelim yeter.

Ben kırgınım be arkadaş! Uzun yıllar sonra ilk defa kendi isteğimle gitmeyeceğim maça. İçim içimi yiyor fakat gitmeyeceğim...

Hafta içi Maraton tribünlerinde bulunan grupların ortak açıklamasından sonra verilmeyen cevaplar, isimler açık açık beyan edilmişken Ertuğrul Hoca' nın adı geçmiyorken neden üstüne alınıp bu tip açıklama yapılıyor anlayamıyorum.

Çok garip gerçekten...

Tasnif edersiniz etmezsiniz fakat herkesin istediği "daha iyi bir Bursaspor"...

Burada kesinlikle hemfikiriz.

Yapılan açıklamada sıralanan isimlerde ben ilk olarak Ferruh Nayman'ı beklerdim. Yılların birikimi olan bu açıklamada nasıl olur da kendine yer bulamaz?

Bu sene Bursaspor için zor bir sene hem tribünsel hem yönetimsel anlamda garip bir hal aldık.

Allah sonumuzu hayır etsin...

Bu akşam alınacak olan bir galibiyet kara bulutları ufakta olsa dağıtabilecek, güzel bir hafta sonu geçirmemizi sağlayacak.

Vurduğun gol olsun Bursaspor'um...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder