10 Eylül 2012 Pazartesi

Kiralık timsahlar bu hafta ne yaptı?





Bursaspor'umuzun bu sezon kadrosunda düşünmediği veya tecrübe kazanması amacıyla kiraladığı 13 isimden 8'inin takımı bu hafta sahaya çıktı. Spor Toto Süper Lig ve PTT 1.Lig haftayı Milli maç arası nedeniyle maç yapmadan geçirdiği için İbrahim Kaş, Ahmet Arı, Mehmet Sak, İsmail Haktan ve Yenal Tuncer haftayı bay geçti.

Emre ve Bilal kadroya giremedi

2.Lig Beyaz Grup takımlarından Kızılcahamamspor'a kiraladığımız Bilal Şeflek ile aynı grupta yer alan Körfez FK'ya kiralanan Emre Pehlivan takımlarının bu hafta ki ilk 18 kadrolarında kendilerine yer bulamadı. Kızılcahamamspor deplasmanda Şekerspor'u 1-0 yenerken, Körfez FK ise içerde Alanyaspor'u 2-1 ile geçti.


Tunay, Aykut ve Anıl 90 dakika

2.Lig Kırmızı Grup takımı olan Turgutluspor'a kiraladığımız Tunay Acar takımının Hatayspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı mücadelede 90 dakika sahada kaldı. 2.Lig Beyaz Grup'ta Altay'ın deplasmanda Ofspor'u 3-0 yendiği maçta Aykut Turan'da 90 dakika sahada kalmayı başardı. TFF 3.Lig 1.Grup takımlarından Karagümrük'e kiraladığımız Anıl Sarak'ta takımının Kırıkhanspor'u 1-0 yendiği mücadelede 90 dakika sahada kalan isimlerden oldu.

İlhan, Abdül ve Bedri Can

İnegölspor'a kiralanan İlhan Depe takımının ilk lig maçı olan ve Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan Tokatspor mücadelesine ilk 11'de çıktı. İnegölspor'un 1-1 berabere kaldığı mücadelede 79 dakika sahada ter döken İlhan Depe, yerini transfer sezonunda adı Bursaspor ile de anılan Caner Karakuş'a bıraktı. Oyak Renault'un Arsinspor'u kendi evinde 2-1 yendiği mücadelede Abdülmuttalip Altın son 6 dakika oyuna dahil olurken, Menemen Belediyespor'a kiralanan Bedri Can Özdoğan takımının Arsinspor'u 4-1 yendiği mücadeleye ilk 11'de başlayıp 54 dakika sahada kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder