16 Eylül 2012 Pazar

Akademi Ligi 4.Haftanın ardından (Bursaspor vs Trabzonspor)



Cumartesi günü oynanan maçlarla başlayan Akademi Liglerinde 4.hafta müsabakaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı. U14, U15 ve U18 Takımlarımız haftayı Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Trabzonspor'u ağırlayarak geçirirken, U16 ve U17 Takımlarımız Trabzonspor'un konuğu oldu. Oynanan maçlar sonucu Akademi Ligi takımlarımız Trabzonspor'a karşı galibiyetlerde 3-1'lik üstünlük sağlarken 1 mücadele ise berabere bitti.

U14 4'te 4

Bu sezon ligleri başlayan U14 Takımımız ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Oynadığı ilk 3 maçını kazanarak dün Trabzonspor karşısına çıkan yeşil beyazlı miniklerimiz, bordo mavili rakibini 1-0 ile geçerek 4'te 4 yaptı. Takımımıza galibiyeti getiren gol Ali Türel'den geldi. 4 maç sonunda 12 gol atıp 2 gol yiyen takımımız grubunda 4'te 4 yapan Beşiktaş ve Dardanelspor'un ardından averajla 3.sırada bulunuyor. Takımımız 5.Hafta mücadelesinde salı günü grubun lideri Beşiktaş'ın konuğu olacak. Beşiktaş U14 Takımı ilk 4 haftayı kayıpsız geçti ve 22 gol atıp 3 gol yedi.

U15 tek attı

U14 Takımımız ardından dün Vakıfköy'de sahaya çıkan U15 Takımımız'da bordo mavili rakibine aynı tarifeyi uyguladı ve sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Yeşil beyazlılarımıza galibiyeti getiren golü Haktan Karabulut kaydetti. U15 Takımımız 4 maçın ardından topladığı 9 puan ile 4.sırada bulunuyor. Onlarda salı günü Fulya Tesisleri'nde ilk 4 maçta 5 puan toplayan Beşiktaş U15'in rakibi olacaklar.

U16 şov yaptı

Haftayı deplasmanda geçiren takımlarımızdan U16, Karadeniz temsilcisi rakibi karşısında adeta şov yaptı. Sahadan 5-1 galip ayrılan takımımızın gollerini Enes Ünal (4) ve Zeki Çelik attı. Bu galibiyetle 4.hafta sonunda puanını 8'e yükselten takımımız attığı 16 golle Gençlerbirliği ile birlikte grubunun en çok gol atan takımı konumunda. U16 Takımımız ligde 5.hafta mücadelesinde Çarşamba günü saat 14:00'te Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde ilk 4 hafta 6 puan toplayan Beşiktaş'ı konuk edecekler.

U17 namağlup devam

U16 Takımımızdan sonra Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sahaya çıkan sahaya çıkan U17 Takımımız mücadeleden 2-2'lik skor ile ayrıldı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan gençlerimiz ikinci yarı Oğulcan Şahin ve Hayri Keskin'in golleri ile maçı 2-2 tamamlayarak 4 hafta sonunda puanını 8'e yükseltti ve namağlup unvanını sürdürdü. U17 Takımımızda çarşamba günü saat 16:00'da Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Beşiktaş'ı konuk edecek.

U18 şok yaşattı

Son iki sezonun Türkiye şampiyonu 95 jenerasyonu takımımız bugün sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan mücadelede takımımız sahadan 5-4 mağlup ayrıldı. Mücadelede gollerimizi Oğulcan Çağlayan (2), Mert Ilıman ve Emrehan (kendi kalesine) attı. Bu skorla 4 haftanın sonunda sadece 3 puan toplayan takımımız 3.mağlubiyetini aldı. U18 Takımımız 5.Hafta mücadelesinde çarşamba günü Beşiktaş'ın konuğu olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder