26 Kasım 2012 Pazartesi

Zemin de Pek Bi' Rahat

Şampiyonluğun getirisi olarak Şampiyonlar Liginde mücadele edecek olan takımımız UEFA kriterlerinden dolayı stadyum yenileme çalışmaları hızlı bir biçimde başladı. Kale arkası tribünlerine 8, maraton ve kapalı tribünlere ise 7 sıra eklendi, tribünler iyice zemine yaklaştı ve güzel olan zemin tekrar elden geçirilerek daha güzel bir görünüm kazandı. Ne kadar olumsuz hava koşulu ile karşılaşırsa karşılaşsın bir sonraki maça aynı güzelliği ile karşıladı Atatürk Stadyumunun zemini bizleri.

Zemini bu kadar güzelleştirerek en büyük zararı biz yine kendimize verdik sanırım. Kendi sahalarındaki zemini beğenmeyen oyuncular ne zaman Bursa'ya maça gelse yerden kalkmaz oluyorlar. Eee parayı sayıp golf zemini yaparsan stadyumuna gelen geçen yatar tabi.

Bizim oyuncularımız Sivas'ın kıraç topraklarında yatabildi mi? Yatamadı tabii ki. Neden? Zemin yatmaya müsait değil ya da bizimkiler profesyonel değil ya da bizim futbolcularımız "Adam gibi" oynamaktan yana. Kararı siz verin.

Ferhat'ın artan performansı ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi kendisi ve takım adına çok önemli. Özgüvenini de kazandığı apaçık ortada. Daha iyi performanslar sergileyeceğine inanıyorum.

Maçın ilk etkili pozisyonunu yakalayan Antalyaspor ikinci yarının ortalarına kadar kalemize gelmeyi aklından bile geçirmedi. Tuncay'ın kaptırdığı topta, Serdar'ın zamanlama hatası eklenince üstüne Ömer de çizgide tam müdahale edemeyince kalemizde hatalar zinciri sayesinde golü gördük.

Ardından Hakan'ın sürekli yatmasından dolayı pozisyona girmekte epey zorlandık. Maçın gollerinden daha net pozisyon yakalayan Bangura, topu ağlar yerine Hakan'a nişanlayınca eşitlik bozulmadı ve hem moral hem de sıralama açısından çok mühim olan bir kırılma maçından daha boynu bükük ayrıldık.

Alınan bir puana hiç mi hiç sevinmedim. Sıralamada puanların bu denli yakın olduğunu düşündüğümüzde kaybettiğimiz her puana içim acıyor. Şu anda altıncı sırada olabilir ve liderle aramızda beş puan fark olabilirdi. Hepsini geçtim lig çok uzun bir maraton daha çok puan kaybı yaşanacaktır şayet bu maçı alsaydık Cumartesi günü Manisa'da bize ayrılan yeri dolduracaktık belkide.

Gözümün önünden gitmiyor Bangura'nın kaçırdığı gol. Sen bunu atamayacaksan neyi atacaksın arkadaş? Gol kaçar ama insan ayağına gelen fırsatı tepmemeli. Cumartesi akşamına kadar Bangura iyidir, şanssızdı, öyle oldu, böyle oldu diye söylenip duruyordum ama bu saatten sonra A2'de bile işin yok canım kardeşim. Senin alacağın süreyi Okan, Oğulcan hak ediyor.

Puan kaybına tahammülüm yok artık. kalan 4 lig maçını kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor.

Unutma;

"Sen BURSASPORSUN! Çıkacaksın üç atacaksın, beş atacaksın!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder