30 Ağustos 2012 Perşembe

Yürüyelim Zaferlere



Bugün 30 Ağustos yani Zafer Bayramı. Öncelikle bu güzelim vatan uğruna şehit düşen, gazi olan, eli silah tutan çarpışan, “vatan sağolsun” düşüncesi ile hareket edip emek verip cephede yardımını esirgemeyen kadınlarımıza; saygı, şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun.

30 Ağustos 2012 ise bizler için farklı bir gün. Uefa Avrupa Ligi 2. tur Play off karşılaşmasında 3-1’lik skor avantajı ile Twente’te konuk oluyoruz.

Klasiktir eksiklerden bahsetmek. İlk maçta sakatlanan Serdar forma giyemeyecek ve dün basında Ozan İpek’te bir sıkıntı olduğu yazıldı fakat açıklama gelmediği için muhtemelen oynacağını düşünüyorum. Ozan eski günlerine döneceğinin sinyalini vermişken, oynamaması gerçekten büyük bir eksiklik olur bizim için.

Rakipte ise en büyük silahı olan Chadli forma giyemecek (inşallah). Chadli’nin olmaması bizim için büyük avantaj...

İ.B.B. karşılaşmasında mental olarak sahada olmayan takımın kendini bu maça sakladığına eminim, ilk maçtan yola çıkarak bu maça dair bir şeyler yazacak olursak. İlk yarıyı pozisyon vermeden kapadığımız takdirde tüm avantajın bize geçeceğini düşünüyorum. Allah korusun soyunma odasına mağlup bir şekilde girersek ikinci golü kendi kalemize atabiliriz. O yüzden sağlam defans anlayışı ile oynayıp en önemlisi ise hata yapmamalıyız.

En büyük avantajımız ise Twente’nin defans anlayışı. Kontraatağı seven takımımıza karşı bu maçta da defansı önde kurarlarsa işimizin daha da kolaylaşır ve oradan galibiyetle döneriz. Tabiki en önemlisi kalemizde gol görmemek.

Koca bir şehrin kafası bu maçta, vurduğun gol olsun Bursasporum...

Saldır engelleri AŞ!

Zafer Bayramında yeni bir zafer kazanalım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder