25 Şubat 2012 Cumartesi

Haydi Bayanlar Sıra Bizde


Güzel bir Samsunspor galibiyetinden sonra sanırım K.D. Karabükspor maçını konuşmaya başlayabiliriz.

Bilindiği üzere İBB maçındaki çirkin ve kötü tezahüratın aynı sezon içinde 5.kez tekrarlanmasından dolayı klübümüze seyircisiz oynama ve yanında para cezası uygun görülmüş. Daha önce de söyledim seyircisiz demek biz bayanları yok saymak gibi bir anlam uyandırıyor. Oysa ki Galatasaray maçında bayanlarımızla da ne kadar etkiliği olduğumuzu tüm Türkiye’ye gösterdik. Hatta maç sonunda twitter da bakınırken senarist Birol Güven’in “Kadınlarının futbolu bu kadar çok sevdiği bir kentin şampiyon olması çok normal.” yazısıyla karşılaştım. Açıkçası bu cümle beni onurlandırdı. Kadınıyla, erkeğiyle bir bütündür Bursaspor.

Şehir olarak bütünleştiğimiz de ne kadar güzel ve imkansız denilenleri başarabildiğimiz zaten ortada. Her ne kadar bazı kesimler bunu görmezden gelseler de Bursa şehri ve Bursaspor onlar için her daim tehlike demek oldu. Bunları da gerek hakemlerin taraflı maç yönetimleri, gerekse bize verilen cezalar da açıkça görebiliyoruz.

Gelelim artık bizler açısında oldukça önem arzeden Karabükspor maçına. 04.03.2012 Pazar saat 15.00’de oynayacağımız müsabaka için takımımızın bizlere ihtiyacı olacaktır. Tıpkı Galatasaray maçında olduğu gibi tribünlerimizi hınca hınç dolduralım ve maç sonunda yine coşku içinde o stadı terk edelim.

Gün ve saat olarak da her kesime hitap ediyor bu maç. Demem o ki 4 Mart Pazar günü oynayacağımız maça önce güzel bir Pazar kahvaltısıyla başlansın, daha sonra da atkısını alan stada koşsun. Beyler dışarıda, biz içeride haykıralım sevgimizi.

Son olarak bir not daha düşeyim. Bayan arkadaşlar lütfen gelirken atkınızla birlikte gelin, eşsiz atkı showumuzu bir kez de biz bayanlar olarak gerçekleştirelim. Dostu, düşmanı çatlatalım. Üç-beşbin kişiyle değil, yirmi binle orada olalım J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder