3 Şubat 2012 Cuma

Ertuğrul Sağlam > Kadir Şankaya !

Ertuğrul Sağlam ile Kadir Şankaya arasında süren demeç savaşında Ertuğrul Hoca bugün kendi adına son noktayı koydu ve istifa sinyalini çaktı. Bugün düzenlediği basın toplantısında konuşan Sağlam, ''Ortada bir başarısızlık var bunu açıkça söylüyorum ama lütfen 3 ay süresince takıma sahip çıkalım. Bir suçlu varsa o benim, zamanı geldiğinde gereğini yapacağım. Kimse suçlu aramasın...''diyerek artık bıçağın kemiğe dayandığının mesajını verdi.

Çok değil bundan 15 gün önce de Ertuğrul Sağlam taraftara Mayıs ayını bekleyin, şimdi birlik olma zamanı çağrısı yapmıştı. Fakat Hoca'nın unuttuğu bişey vardı, o da zamanlama problemi olan (ya da biraz gerçekçi bakalım kaos yaratmak isteyen) Divan Başkanı.

Teknik heyetin yeterliliğini sorgulamak Divan Başkanı'nın görevi değildir arkadaş. Sen git yönetimi sorgula sanane Ertuğrul Hoca'dan ? Hele ki takım bu sezon ilk kez bir İstanbul takımına karşı galibiyet kazanıp tarihinde hiç kazanamadığı Trabzon'a gitmeden bunu söylemenin amacı neydi ? (Trabzonspor maçının kaybedilişini Şankaya'ya bağlama niyetinde değilim) Hoca'da bu açıklamanın üstüne "Sınıfta kalan Divan Kurulu’dur.'' diyerek haklı tepkisini ortaya koydu.

Bugün bu açıklama savaşında açıklamalar peş peşe geldi. Önce Şankaya ''Baba'dan oğula mektup'' başlıklı ve içinden samimiyetsizlik akan bir açıklama yayınladı, ardından Ertuğrul Hoca basın toplantısında veda sinyalini verdi ve gereğini yapacağım dedi.

Açıklama için samimiyetsiz dedim çünkü bunun hiç bir inandırıcılığı yok. Şankaya her ne kadar kendisini Sağlam ile Baba-oğul moduna sokmaya çalışsada bir baba oğlunu basın yoluyla yermez veya öğüt vermez. Bilmiyorum var mıdır oğlu veya kızı ama Şankaya kendi öz evlatlarınada Olay Gazetesi aracılığıyla mı öğüt veriyor ? Derslerinize sıkı çalışın, paranızı idareli harcayın, arkadaşlarınızı seçerken dikkat edin falan diye ?

Geçin abi bu işleri. Kongre öncesi ayak oyunlarınıza ne Hoca'yı ne takımı alet etmeyin ! Bursaspor Kulübü'nün en istikrarlı ve şampiyon apoletli teknik adamının yeterliliğini sorgulamak ve bu şehirden gitmesine sebep olmak sizinde o koltuklarınızı sallar!

Pazar günü stadta Ertuğrul Hoca'ya gereğince sahip çıkılacağına eminim umarım bu desteğin yanında Şankaya'ya da gerekli tepki verilir ve çenesini kapaması sağlanır.

Son bir sözde Ertuğrul Hoca'ya, Bursa zor şehirdir hocam. Taraftarın çoğunu ayırarak söylüyorum başarılıyken şehrin dinamik görünümlü dinamitleri yanında gözükür, işler tersine döndü mü herkes karalamaya bakar. Sen dayan bu saldırılara, kongreden çıkacak mevcut veya yeni başkanda eminim taraftarın sesine kulak verip seni bırakmayacaktır. Daha yapılacak çok iş var...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder