25 Şubat 2012 Cumartesi

3*3


Maçın öncesine biraz değinecek olursak konuştuğum herkeste “zor maç” düşüncesi hakimken bende nedenini bilmediğim çok rahat olacak bu maç düşüncesi vardı. Ama nedense ben bunları düşünürken bu denli kolay olacağını da düşünmemiştim.

Öncelikle onca saat yol çeken taraftarımıza saygılarımızı sonrada teşekkürlerimi iletip maça geçelim;

Maça Vederson’ un yokluğunda ilk geldiği zamandan çok çok uzak bir görüntü çizen Hakan Aslantaş, Ndiaye’nin yokluğunda ise Musa ile başlamayı tercih etti Ertuğrul Hoca.

Hakan’dan yana pek sıkıntım yoktu ama Musa’nın performansını çok merak ediyordum. Oyuna sürekli sonradan giren Musa bir maçta ümitlendiriyor diğer maçta ise tüm ümitlerimi suya düşürüyordu. Ümit Milli takım aday kadrosuna çağrılan Musa’nın morali maksimum seviyeye ulaşmış buda futboluna artı bir değer olarak katkı yapmış belli ki. Maç içerisinde hem defansına hem de ofansa yardım eden Musa güzele yakın oyununu birde golle süslemesi ve Bursaspor forması ile ilk golünü atması gerçekten güzeldi. Yanlış hatırlamıyorsam Bursa da ki Samsun maçında da benzer bir pozisyon yakalamış fakat top az farkla auta çıkmıştı. Genç bir futbolcu olan Musa’nın ilerisi için tekrar ümitlerimi yeşerttiğini belirtmek isterim. Ndiaye ile birlikte forma savaşı daha da kızışacaktır. Hakan ise bjk maçında yapmış olduğu hatadan sonra görev aldığı maçlarda elinden gelenden daha fazlasını sergileyerek gönlümüzde güzel bir yer edindi, bugünkü mücadelesi de üst düzeydi. Sol bek oynamasına karşın ofansif katkı da sağladı, 2. ve 3. gollerde katkısını es geçmemek lazım, birde attığı şut biraz hızlı olup golle sonuçlansaydı Hakan için daha bir anlamlı olurdu.

Maçın en büyük yıldızı ise kuşkusuz ki Pinto. Kendisine atılan tüm topları alması, kontrol edip en müsait arkadaşına aktarması, sürekli golü arzulaması, takım arkadaşlarıyla kısa süredeki uyumu, bencil olmayışı, tam bir takım oyuncusu olmasıyla kendisini kısa zamanda ispat etti. Bu kadar güzel bir oyun sergilen Pinto’nun gol atıp Babaannesini aramasını çok istedim bugün fakat 2 asistte kaldı, ama yaptığı asistlerden sonra maç sonu ben Babaannesini aradım ve kendisine çok çok selam söyledi J

Batalla’ yı artık anlamakta güçlük çekiyorum. Futbolcu fiziği olarak bücür sayılan bir isimin ceza sahası içinde zıplamadan kafa ile gol atması ne demektir arkadaş? Allah nazardan saklasın demekten başka yazacak ve söyleyecek hiçbir şey yok. Sadece şunu belirteyim, bir zamanlar 60 dakikalık topçu, 90 dakikayı çıkaramıyor derdik. Şimdilerde ise ne hale geldiğini görüyoruz Batalla’nın.

Sestak ve Ozan kendilerindeler ama biraz daha gol yollarında katkı koydukları zaman bizi yıldızlar bile tutamaz. Serdar gerçekten alt yapıdan çıkan en büyük yetenek, bu çocuk başka bir çocuk...Kaptan Ömer hakkında geçen hafta yükselişe geçti demiştim bu yükselişi de devam etmekte, yani Kaptan çok başka bir adam, iyi ki bizimle beraber.

Birazda genel oyuna değinecek olursak, küme düşmemeye oynayan bir takımın bu tip bir futbol sergilemesi garip geldi bana açıkçası. 2 top yapmaktan aciz bir Samsunspor vardı sahada. Kendilerinde olan topu bile bize aktarmaları çok çok garipti. Eğer oyunu biraz daha ciddi oynasaydık daha farklı galibiyet elde edebilirdik. Kaleyi bulan tek şutlarının olmayışı şaşırttı açıkçası.

Her şeye rağmen çok güzel bir galibiyetti. En son 3'lü galibiyet serisini geçen sene sezon başı 6'da 6 yapmıştık, 24/09/2010 tarihinde Buca maçındaki galibiyet son serimiz olmuştu ve o günden sonra ilk defa 3'lü seri yakaladık. Şimdi sırada Karabük var, bayan ve çocukların geleceği maçta yine 3 puan için, VURDUĞUN GOL OLSUN BURSASPORUM!

2 yorum:

  1. merhaba biraderim,bu pinto yla babanne muhabbeti nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pinto gol attıktan sonra kramponunu çıkarıp telefon misali kulağına götürüyor, bu şekilde vefat etmiş olan büyük annesini aradığını belirtiyor. enteresan ve anlamlı bir gol sevinci.

      Sil