22 Ekim 2012 Pazartesi

Teşekkürler

       
Muhteşem bir atmosfer vardı maç öncesi Arap Parkında. Maraton tribününde taktik veren Mustafa abi çıktı birden davul zurnalı ekiple, bu güzel ortamdan sonra yavaş yavaş tribünlerde yerimizi almaya başladık.

Dışarıdaki atmosfer saha içine de yansımış ki maça hızlı başladık ve sağ taraftan Murat'ın getirdiği topa Batalla'nın arka direğe doğru koşuşu Serdar Kesimal'a hata yaptırdı ve Serdar topu kendi ağlarına gönderdi.

Galibiyet golünden 12 dakika sonra kullanılan kornerde Sow'un ön direğe koşuşunda avantajını kaybeden İbrahim ve topa hamle dahi yapmayan uyurgezer Vederson'un hatasından golü yedik. Malum futbol hatalar oyunu elbette hatalar olacaktır ama Vederson'un orada öylece durmasına gerçekten hiç mi hiç tahammülüm yok.

Hata demişken aslında zincirleme hatalar yapan ve Cumartesi günkü karşılaşmaya kadar yedi maçımızı yöneten, yönettiği maçlarda sadece geçtiğimiz sezon Play Off mücadelesinde ilk galibiyetimizi Sivasspor'a karşı aldığımız hakem sahadaydı. Kim mi o? Tabi ki Yunus Yıldırım...

Yunus Yıldırım, Bursasporumuzun maçını yönetirde hiç hata olmaz mı(?) Geçen sezon Beşiktaş karşılaşmasında Bangura' nın atılması hala hafızalarda tazeliğini koruyor. Bu defa da yaptı yapacağını Yıldırım. Olmadık bir korner kararı verdikten sonra genel menajer Adil Cenkçiler'in dördüncü hakem ile diyaloguna dahil oldu ve sonra beklenmedik bir kararla hocamızı tribüne gönderdi.

İlk yarı sonunda Kuyt'ın Hakan Aslantaş'a attığı dirseği görmedi ya da görmezden geldi.

Nasıl bir kafa yapısı anlamıyorum. Tek bildiğim bu adam objektif değil...

Güzel bir mücadele sonrası sahadan beraberlikle ayrılmak gerçekten üzücü. Sevdindiren tek etken ise oynanan futbolun gelecek adına umut veriyor olması...

Maç sonu sosyal medyada yazılan; "Tuncay rakip fenerbahçe olduğu için oynamadı" benzeri cümlelerde ne yapılmak istediğine anlam veremedim.

En büyük silahı yeteneğinden önce hırsı olan, belirli bir yaşa erişmiş ve Avrupa'da yıllarını geçirmiş futbolcunun böylesi bir saçmalığı düşüneceğine dahi ihtimal vermiyorum.

Takımın çıkıp çatır çatır oynadığı bir mücadele sonrası bunları yazılması ve okunulması üzüntü verici...

Teşekkürler Carson,

Teşekkürler Hakan,

Teşekkürler İbrahim,

Teşekkürler Ömer,

Teşekkürler  Basser,

Teşekkürler N'diaye,

Teşekkürler Belluschi,

Teşekkürler Murat Yıldırım,

Teşekkürler Batalla,

Teşekkürler Pinto,

Teşekkürler Okan,

Teşekkürler Ferhat,

Teşekkürler Sestak,

Teşekkürler Teknik kadro...

ve


 Teşekkürler emek verenler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder