19 Ekim 2012 Cuma

Adım Adım


Beklenen oldu ve Gaziantepspor maçında tribünlerde yaşanan olayın ardından verilen iki maç seyircisiz oynama cezası kaldırıldı.

Sporda şiddet yasası kulüpleri korumak için çıkarılmışken, bireysel olarak tribünlerde gerginliğe sebep olan ve bu gerginliğin güvenlik güçlerinden önce tribünde bulunan taraftarlar tarafından engellenmesine rağmen, böyle bir ceza verilmesi en başından beri kabul edilemez bir şeydi zaten.

Hak yerini buldu ve nihayetinde seyircisiz ceza kaldırılmış oldu.

Cezanın kaldırılmasında en büyük getiri şüphe yok ki tribünler olacaktır. Bir kaç haftalık duraklamadan sonra tekrar dolu tribünler önünde oynanacaktır karşılaşma. Biletlerin satışa çıktığı ilk günde (Perşembe) basın sözcümüz Selçuk Eren'in verdiği bilgiye göre 16.000 civarında biletin satıldığı ve muhtemelen kalan biletlerin ise bugün biteceği yönünde.

Muazzam senede neredeyse her hafta taraftara kapılarını açan Özlüce Tesisleri dün akşam bir kez daha  kapılarını taraftara açtı ve takım-taraftar bütünleşmesi gerçekleşti tesislerde. Aslında bu organizasyonun özellikle minik timsahlar için sürekli bir hal alması gerekiyor. Uzaktan gördükleri, sevdalı oldukları armayı taşıyan futbolculara daha yakın olmaları kardeşlerimiz adına çok anlamlı ve önemli.
                   
Takıma bakacak olursak; sahamızda oynadığımız Twente maçında sakatlanan Serdar Aziz takımla çalışmalara başladı ve muhtemelen bu hafta formasına kavuşacaktır. Takımdaki eksik ise son zamanlarda sol kanatta aksayan, Bursa'da yıldızı parlayan "Kuş Avcısı" Ozan İpek'in kadro dışı kalması. Bu kararın takımıza olumlu yansıyacağını düşünüyorum, akıbetini bekleyip göreceğiz.

Adım adım yaklaşıyor Cumartesi günü, sabırsızlıkla bekliyoruz. Gördüğümüz kadarıyla Milli maç arası bize olumlu rakibe ise olumsuz yansıdı. Bu fırsatı değerlendirip yakışır bir mücadele ile üç puanı hanemize yazdırmamız gerekiyor. Zorlu seri başlangıcında üç puan doping etkisi yaratacaktır.

Hazır mısınız? Sıkı tutunun yükselişe geçiyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder