22 Nisan 2013 Pazartesi

Nihayet Güldü Be Usta!



İstediğiniz kadar mücadele edin, iyi oynayın, pozisyonlara girin şayet "futbol şansı" yanınızda değilse istediğinizi almakta biraz zorlanırsınız. Bu sezon bir çok maçta şans yanımızda değildi; iki farklı üstünlüğü yakaladığımız maçlarda bile sinirli üzüntülü bir şekilde, çok iyi oynadığımız maçlarda sahadan puansız ayrılık. Bu defa şans bize güldü usta, Antalyaspor'a olgun atak şansı tanımadık ama yağışında etkisiyle uzaktan atılan iki şutta şans yanımızdaydı ki top ağlarla buluşmadı. 

Üst üste Akdeniz'de çıkılan iki deplasmanıda firesiz atlattık çok şükür, aslında bu deplasmanlarda oynanan oyundan ziyade hedefe ulaşmak için alınacak olan puanlar önemliydi. Bu bakımdan oyuna fazla takılmamak gerekir ki ben Antalyaspor maçında oynanan oyunu beğenenlerdenim.

Şans bulmaya başlayan Ferdinand'ın performansı, Edu ve Musa'nın yokluğunda forma şansı bulan Murat'ın üzerine düşen görevi yapması, ligin son haftalarına girerken kulübe eksikliğimizi göz önünde bulundurduğumuzda bu oyuncuların performansının yüksek olması takımıza olumlu yansıyacaktır.

İlk geldiği günleri hatırlatıyor Ferhat, oynanan oyunda göze batmıyor ve eski performansını mumla aratıyor. Formunun zirvesine ulaşmışken yaşadığı sakatlık, ardından gelen sağlık problemi dolayısıyla geçirdiği ameliyattan sonra bir daha toparlayamadı o ivmeyi bir türlü yakalayamadı. Kendisine gerçekten ihtiyacımız var ve o yokken sol kanat gerçekten aksıyor, umarım Akhisar karşısında beklediğimiz Ferhat'ı sahada görürüz.

Lig üçüncülüğünü yakalamış bulunuyoruz (ikili averaj hesabı sezon sonu uygulandığından şu anda dördüncü sırada gözüküyoruz) Cumartesi günü sezonun en zorlu maçlarından bir tanesine çıkacağız. İlk maçı anımsayalım biraz, takım konsantre olamazsa işimiz hiçte kolay değil. Maksimum puanı alıp ligi en iyi yerde bitirmek için vurduğun gol olsun Timsahım!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder