26 Haziran 2012 Salı

Stepanov'un Ardından...


Bundan yaklaşık iki sene önce bir yaz akşamı...
Bursaspor yeni formalarını bir defile ile tanıtmakta.
Formaları iyi kötü yorumlamaya çalıştığımız o akşam gece 23 suları ajanslara bir haber düşüyor.Stepanov Bursaspor'da...

Şampiyonluktan sonra beklentiler çok yükselmişti transferde.Beklenilen bir isim değildi belki ama kesinlikle kötü transfer sayılmazdı.Her ne kadar son avrupa macerasında beklenilen veremese de Trabzonspor'daki başarılı performansı akıllardaydı...

Nitekim sıcak bir Ağustos günü Bursaspor'un bir diğer transferi Leonel Nunez ile şehrin ortasında taraftara açık imza töreniyle kendini Bursasporlu yapan sözleşmesi imzalıyordu.

Başlarda her şey iyiydi açıkçası.11'de şans buluyordu,Şampiyonlar Ligi maçları dahil...
Ama daha sonra ne olduysa kayboldu stoper rotasyonunun içinde.Hele ligin ilk yarılarına doğru Serdar Aziz'in de kendini göstermesi ile iyice bollaşan Bursaspor stoperde hattında onu göremez olduk.

Geçtiğimiz sezonda sürdü bu...Şans bulamamasının en büyük sebeplerinden biriydi yabancı kontejyanı mevzusu.Bu nedenle Ertuğrul hoca hep yerli stoperlere şans veriyordu.Şans bulamayınca da maç eksiği oluyor,oynadığı maçlarda da performansının düşmesine sebep oluyordu doğal olarak.

Fakat ne kadar şans bulamasada bunu dert etmedi hiçbir zaman.O güleryüzünü hiçbir zaman asmadı.Neşeli kişiliğini hiçbir zaman bırakmadı antremanlarda,kamplarda yaptığı esprilerle,şakalarla...

Ve dün...
Sabahtan Bursa'ya gelmiş,herkesle vedaşlaşmış.Güleryüzlü adamdan ona yakışır bir veda..
Güle güle MILAN STEPANOV...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder