15 Haziran 2012 Cuma

Desteği Hak Etmiyorlar Mı?


Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen Balkan Turnuvasında son güne gelindi. Gruplarda ilk maçından KF Drita FC karşısında 4-2, ikinci maçından FK Bekta Plovdiv karşısında 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Bursaspor U-16 takımımız, gruplardaki son maçında FK Shupki ile 0-0 berabere kalarak yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Dün (Perşembe) akşam oynanan yarı final karşılaşmasında rakibi FC Pristhina’yı 3-0 ile geçen Timsahlar adını finale yazdırdı.

Karadağ ekibi FK Lovcen ile final maçına çıkacak olan Bursaspor U16 takımının biz Bursaspor sevdalılarından küçük bir ricası var, o da sadece destek...

İlk maçlarına gecenin 22/23 sularında, ikinci maçlarına ertesi sabah bu sıcakta 9/10 sularında çıkan ve terlerini Bursaspor için akıtan bu kardeşlerimizi, en azından final karşılaşmasında verdiği emekler karşısında küçücükte olsa bir destek gerekmez mi?

Akranları tatildeyken hala çalışan şüphesizki bizlerin geleceği olan bu çocuklara gelin sahip çıkalım ve bu akşam 18.30’da Merinos stadında yerlerimizi alalım. İnanın bu çocuklar bunu hak ediyorlar.

Bursaspor U-16 formasını terleten Oğulcan Çağlayan, Oğulcan Şahin, Doganay Kılıç, Mehmet Kalkan, Batuhan Kurt, Kenan Uz, Yunus Öz, Emirhan Çolak, Enes Ata ve ismini sayamadığım koca yüreklerin sizlerden tek isteği bu akşam küçükte olsa bir destek...

Unutmayın! Merinos Stadı, Saat:18.30

Şimdiden kendilerini tebrik ediyor ve Bursaspor forması altında nice başarılara imza atmalarını diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder