14 Mayıs 2013 Salı

Karmaşık Duygularla Dolu Bir Müsabaka; Başkana ve Kaptana Veda


Aramızda değildin ama eminim ki yine izliyordun bizleri...




Tabiri caizse pek geçinemeyiz ama bu maçta davranışlarından dolayı gelen Eskişehirspor taraftarına, gelemeyip bizimle aynı düşünceleri ve acımızı paylaşan Eskişehirspor taraftarına, yönetimine, teknik heyet ve futbolcularına sonsuz teşekkür ederim. Dün akşamki görüntüyü yaşadıktan sonra keşke dedim deplasman tribünü dolsaydı. Tekrar yüreğinize sağlık. Rahmetli Ediz'in cenazesinde beraberdik dün akşam da siz bizim yanımızdaydınız tekrar teşekkürler.



Resmi olarak 15.06.2006 tarihinde başladı Bursaspor kariyeri ve her futbolcuya nasip olmayacak güzellikleri beraber yaşadık. Kaptanlığında 16.05.2010 günü Bursaspor şampiyonluğunu ilan etti ve uzun bir zaman sonra Anadolu şampiyonluk kupasını 2010'un Mayıs ayının 17. günü onun ellerinde havaya kaldırdı.


Şampiyonluğun getirisi olarak şampiyonlar ligi gruplarında mücadele ettik, istediğimiz sonuçları alamadık belki ama o müziğe canlı şahit olmak bile apayrı bir duyguydu. 


Şampiyonlar Ligi macerasından sonra yaşanan lig üçüncülüğünün ardından gelen UEFA Avrupa Ligi heyecanı ve bir sezon sonra tekrar UEFA vizesi aldık yaşanan talihsizlikler sonucu gruplara kalamadan veda etmek zorunda kaldık. 

                                                   
Bunları yaşamak çok önemliydi ve bu tarihi günleri yaşarken başımızda rahmetli başkan İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam ve kaptan Ömer vardı. Bugün baktığımızda ise bu isimler aramızda değil. Hepsi hakkını helal etsin, onların çabaları sayesinde bugünleri yaşayabildik. Kendilerine sonsuz teşekkürler...

                             










Bu kulüpten nice değerler, kendini yıldız ve kaptan sananlar küfürle ıslıkla uğurlandı (kovuldu) herkese nasip olmadı böyle bir veda, sadece "ADAM" olanlar böyle uğurlanabilirdi ve öyle de oldu. Böylesi bir veda sana çok yakıştı.

Büyük Kaptan bir şekilde Bursaspor'a hizmet etmen dileğiyle, unutulmayacaksın,
"En Büyük Kaptan Ömer Erdoğan" 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder